Životný štýl

4 nápady na alternatívne rande

Dobré nápady na rande sú kľúčové pre váš úspech pri randení. V závislosti od toho, kam idete a čo budete robiť, môže byť vaše rande nudné a napäté alebo zábavné a vzrušujúce. Niektoré miesta rande vám nielen uľahčia vedenie rozhovoru. Pomôžu vám vytvoriť uvoľnenú atmosféru, vybudovať dôveru a urobiť vaše stretnutie vzrušujúcim a pestrým. Vďaka správnemu nápadu na rande ste výnimoční a zanecháte trvalý dojem.

4 nápady na alternatívne rande

Nápady na rande: Kombinácia klasických návrhov na rande

Dobré rande nemusí byť nevyhnutne kreatívne alebo neobvyklé. "Zapojte sa spoločne do improvizovaného divadla" je návrh, ktorý môže byť pre niekoho dobrý, ale pre mnohých môže byť nevhodný. Jedinečnosť vášho stretnutia môžete dosiahnuť aj pri klasických rande kombináciou rôznych nápadov a v ideálnom prípade ich obohatením o malé zvláštnosti. Urobte si piknik v parku. Pripravte si čerstvé ovocie a vezmite si so sebou vychladené pivo, víno alebo sekt. Medzitým si môžete zahrať frisbee alebo stolný tenis. Potom sa prejdite po meste a cestou si dajte zmrzlinu. Potom zájdite do útulného baru a sadnite si vedľa seba. Bar so živou hudbou je na to ideálny, ak nie je príliš hlučný. Sedíte blízko seba, môžete ľahko nadviazať fyzický kontakt a v prestávkach v rozhovore môžete spoločne sledovať kapelu.

Spoločne prežívajte svoje hobby

Ak napríklad obaja radi hráte tenis alebo chodíte na bouldering, je to pre vás ideálny nápad na rande. Spoločná vášeň spája, vytvára pozitívnu atmosféru a ponúka veľa možností na rozhovor. Ak sa pri vašom koníčku zapotíte, ponúknite vopred, že sa po cvičení môžete osprchovať u vás doma a potom sa ísť najesť. Keď muž pozve ženu domov, často sa tuší sexuálny zámer. V tomto prípade to tak nie je. Nakoniec dáte jasne najavo, že sa každý z vás rýchlo osprchuje a potom sa hneď pôjdete najesť. Výhoda: Môžete pozvať ženu domov bez toho, aby ste boli dotieraví. Ak navrhnete, že si po jedle dáte pohár vína, bude oveľa väčšia pravdepodobnosť, že nebude klásť odpor. Koniec koncov, ona už pozná váš byt. Rande môžete vylepšiť aj tým, že sa pôjdete najesť do špeciálnej reštaurácie. Večera v tme, juhoafrická kuchyňa, brazílska reštaurácia s tancom samby, špeciálne jedlá, napríklad kobylky, alebo stolovanie na jedinečnom mieste, napríklad v televíznej veži alebo na lodi.

Navštívte špeciálne múzeum alebo zaujímavú výstavu

Existuje mnoho zaujímavých múzeí, niektoré s nezvyčajnou tematikou: múzeum piva, čokolády, currywurstu, chrápania alebo dokonca sexu. Existujú aj veľmi zaujímavé výstavy s rôznymi témami a inovatívne zážitkové priestory. Vďaka tomu bude vaše rande vzrušujúce a výnimočné a zároveň ponúka veľa tém na rozprávanie, keď si po ňom sadnete do útulného baru.

Návšteva podujatí v meste

V mestách sa vždy konajú rôzne podujatia. Mnohé z týchto podujatí sa konajú len v určitý deň. Ak sa dohodnete na takomto dátume, pravdepodobnosť zrušenia podujatia na poslednú chvíľu sa zníži, pretože sa nedá preložiť. Obzvlášť skvelým nápadom na rande je jarmok. Tu môžete spoločne zažiť veľa zážitkov a zabaviť sa. Môžete navštíviť kolotoče, súťažiť proti sebe v hádzaní šípok alebo plechoviek alebo si romanticky vychutnať výhľad na ruskom kolese. Medzitým si môžete vždy sadnúť na občerstvenie alebo drink a viac sa sústrediť na rozhovor. Po skončení jarmoku sa môžete ešte intenzívnejšie spoznať napríklad v shisha bare.

" Auto magazín o inzercia "

Zdroj a Autor: Gloriousa / Foto: Shutterstock