Životný štýl

Plavba loďou Royal Caribbean: 5 vecí, ktoré môžete očakávať

Royal Caribbean International je svetoznáma výletná loď, ktorú založili tri výletné spoločnosti - Anders Wilhelmsen & Company, I.M. Skaugen & Company a Gotaas Larsen.

Plavba loďou Royal Caribbean: 5 vecí, ktoré môžete očakávať

Od roku 1973 spoločnosť Royal Caribbean poskytuje rozmanitú ponuku výletných plavieb do Karibiku, Mexika, na Bahamy, do Európy a Južnej Ameriky. Dnes je druhou najväčšou výletnou spoločnosťou na svete, ktorá ponúka viac ako desať lodí a množstvo trás v niektorých z najobľúbenejších dovolenkových destinácií.

Od okamihu, keď dorazíte na breh, sa vám pred očami odvíjajú zážitky z plavby loďou Royal Caribbean. Čo by ste však mali očakávať? Tu je päť vecí, ktoré môžete očakávať.

Hrajte sa celý deň

Zájazdy loďou Royal Caribbean vám poskytnú skvelé príležitosti na to, aby ste sa mohli oddávať rôznym vzrušujúcim zážitkom. Deň a noc môžete stráviť objavovaním a užívaním si rôznych aktivít. Môžete si napríklad užiť surfovanie na surfových simulátoroch FlowRider alebo sa na plavbe po Karibiku zošmyknúť na najvyššej šmykľavke na mori známej ako Ultimate Abyss.

Vychutnajte si senzačné predstavenia

Plavba po Karibiku ponúka niekoľko senzačných predstavení, ktoré by ste na pevnine nemuseli vidieť. Počas dovolenky na výletnej plavbe si napríklad môžete pozrieť broadwayský muzikálový hit Pomáda, ktorý vám umožní sledovať romantické zvraty dvoch zamilovaných hrdličiek Dannyho a Sandy.

Môžete si tiež vychutnať veľkolepú broadwayskú šou Mamma Mia! ktorá je už desať rokov hitom. Okrem toho si môžete vychutnať aj niekoľko ďalších senzačných predstavení, ako napríklad korčuliarske šou a vodné divadelné predstavenie.

Ochutnajte lahodné jedlá z celého sveta

Keď ste na palube karibskej výletnej lode, máte možnosť vydať sa na chutné dobrodružstvo a uspokojiť všetky svoje chute na jedlo. Dovolenkové plavby ponúkajú niekoľko špeciálnych stravovacích balíkov a vy si môžete vychutnať obľúbené pochúťky z celého sveta vo viacerých reštauráciách na lodi za zvýhodnenú cenu. Okrem toho si môžete vychutnať širokú ponuku nápojov vrátane pina colady pri bazéne, rôznych fontánových limonád, čerstvo vylisovaných džúsov a nealkoholických koktailov.

Získajte revitalizačné masáže

Výletné lode v Karibiku majú na palube aj kúpeľné a fitnes zariadenia a vy sa môžete rozhodnúť pre omladzujúce masáže tváre a liečebné masáže v kúpeľnom centre na výletnej lodi. Okrem toho si počas dovolenky na výletnej lodi môžete dopriať luxusné salónne procedúry, ako je pedikúra, manikúra, líčenie a kadernícke služby. Telové zábaly a obnovujúce ošetrenia tváre sú spôsoby, ako si dopriať starostlivosť a rozmaznávať svoje telo.

Skúste šťastie v kasínach

Nič nie je vzrušujúcejšie ako vyhrávať peniaze a plavba po Karibiku vám poskytne dostatok príležitostí vyskúšať šťastie v kasínach. Okrem toho lode ponúkajú širokú škálu hier, ako sú hracie automaty, trojkartový poker, ruleta, blackjack, jednoposchodový blackjack a mnoho ďalších. Výletná loď má tiež jedinečný program odmien pre dovolenkárov, ktorý odmeňuje hráčov väčšími odmenami, než aké môžete získať na súši alebo na mori.

Predpokladajme, že porovnáte zážitok z kasína s plavbou po Karibiku. V takom prípade nejde o nič menšie ako zážitok z Las Vegas a lodné kasíno sa rozprestiera na tisícoch štvorcových metrov, aby poňalo všetky vaše obľúbené hry a poskytlo vám príležitosti na nepretržitú akciu a zábavu.

Keď sa vydáte na dovolenku na plavbe loďou spoločnosti Royal Caribbean, budete cestovať na najvzrušujúcejších, najinovatívnejších a najoceňovanejších lodiach na mori. Nájdete tu mnoho iných aktivít a zážitkov, než sú tie, ktoré sme spomenuli vyššie.

Foto: Freepik / Zdroj a Autor: Wellbeing Magazine